La botiga oberta a Sant Francesc

Enguany obrirà les portes a la Casa Sant Francesc a partir del divendres 19 d'agost i fins al dia 27

Societat

| Xavier Solanas

Després de dos anys d'aturada, enguany torna la botiga física de la festa major, emplaçada a la Casa de Cultura Sant Francesc (al carrer Espí i Grau, 3), i que se sumarà a la nova botiga virtual nascuda en pandèmia a www.labotigadelafesta.cat

Així, enguany obrirà les portes a la Casa Sant Francesc a partir del divendres 19 d'agost i fins al dia 27, d'11 a 14 h i de 17.30 a 21.30 h. Com ja va passar el 2019, el diumenge, darrer dia de festa major, només funcionarà d'11 a 14 h i no obrirà durant la tarda.

L'oferta a la botiga de festa major es recull en un catàleg de 37 pàgines i centenars de productes.

Recollida de comandes

En línia, a la botiga virtual, es poden consultar i les comandes dels productes que es desitgin a partir del 16 d'agost. El 19 d'agost ja es podran anar a recollir a la botiga a través d'una cua ràpida diferenciada –es rebrà un missatge de confirmació de la comanda i amb el dia i hora de recollida a Sant Francesc–.

Per identificar els infants

Els pares i mares també agrairan saber que a la botiga de festa major i a l'Oficina de Turisme es pot demanar la polsera identificativa, que és d'utilitat per localitzar un infant en cas que es perdi.

El got reutilitzable

Com és habitual –si més no, abans de la pandèmia–, les consumicions de beguda durant la festa major es faran a través del Got de Granollers, el servei de gots reutilitzables que s'ofereixen a totes les barres i bars de la festa.

Aquests envasos es poden retornar a la caseta ubicada a la plaça Barangé en l'horari següent: del 20 al 24 d'agost, de 20 a 3 h; dijous, de 20 a 5 h; divendres, de 14 a 5 h; dissabte, de 20 a 5 h, i diumenge, de 20 a 4 h. 

Edicions locals