El CBG masculí es prepara a la Lliga Catalana per a EBA

La premissa de la banqueta és 'millorar la intensitat i mostrar un joc alegre'

Esports

El CBG masculí es prepara a la Lliga Catalana per a EBA
El CBG masculí es prepara a la Lliga Catalana per a EBA | Mataró Homs

Millorar la intensitat en defensa i mostrar un joc alegre. La premissa del sènior masculí del Club Bàsquet Granollers és la mateixa que la del curs passat, quan va guanyar la Copa Catalunya i va rubricar el retorn a la Lliga EBA. "L'any passat ja vam jugar amb la intenció de fer-ho a Copa Catalunya com si fos un equip de Lliga EBA. L'any passat el nostre punt fort era la defensa i enguany volem afegir-hi un plus més", admet l'entrenador Toni Olivares. 

L'equip masculí ja fa setmanes que va iniciar la pretemporada, però fins al cap de setmana passat no va tenir cap partit oficial. El CBG va disputar la primera jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana, que servirà per preparar el retorn a la Lliga EBA, i va perdre d'un punt a la pista del Mataró Homs (66-65). Els granollerins van arribar al descans amb un resultat favorable (26-33), però a la represa els maresmencs van aconseguir guanyar la partida mitjançant les anotacions de Jordi Juanola (23 punts). El millor del CBG va ser Arnau Murciano amb 16 punts (5 triples). "Nosaltres sempre volem guanyar, però no podem perdre de vista que l'objectiu és arribar a la primera jornada de la Lliga EBA en les millors condicions i per això hem de fer que els jugadors tinguin una càrrega similar de minuts de joc. Així que seguirem fent rotacions", assenyala Olivares, que es mostra molt content del rendiment del seu equip contra el Mataró Homs: "El pròxim rival que tenim és el Mataró Parc Boet i en l'última jornada, el Joventut de Badalona. Qualsevol dels tres rivals nostres, pot ser campió d'aquesta Lliga Catalana i seguim amb opcions de passar a la Final a Vuit".

La fase final de la Lliga Catalana es disputarà el cap de setmana del 24 i 25 de setembre i l'inici de la Lliga EBA tindrà lloc una setmana després i el CBG s'estrenarà a la pista del CB Igualada. 

Edicions locals