Triomf ampli del Fraikin contra el Guadalajara (37-27)

L'equip d'Antonio Rama recupera el somriure després dels dos partits seguits contra el Barça

Esports

Ferran Castillo
Ferran Castillo | BMG

El Fraikin Granollers va estrenar-se al Palau d'Esports en la lliga Asobal d'aquesta temporada amb un clar triomf contra el BM Guadalajara (37-27). L'equip dirigit per Antonio Rama va ser millor, sobretot a la segona part, i va imposar-se contra un acabat d'ascendir en la màxima categoria estatal. Pol Valera va ser el màxim anotador amb 7 gols, seguit de Faruk Yusuf i Sergi Franco, amb 5.

Després de dos duels seguits contra el Barça, el Fraikin ha agafat oxigen contra un novell en la categoria. El BMG ha estat molt superior durant tot el partit i pocs minuts per tancar la primera meitat ja guanyava amb un marge de 5 gols (15-10), tot i que el Guadalajara maquillava el resultat al descans (18-14). En la represa, l'avantatge va anar fins a la barrera dels deu gols amb la diana de Sergi Franco a poc menys de 10 minuts del final.

Antonio García Robledo, encara de baixa per lesió, poc abans de l'inici del partit va recollir el guardó de millor lateral esquerre de la lliga Asobal de la temporada passada.

El pròxim partit del Fraikin serà divendres a la pista del BM La Rioja.

Edicions locals