Cop d'autoritat del Fraikin a Logronyo (24-35)

Segona victòria seguida de l'equip dirigit per Antonio Rama

Esports

Cop d'autoritat del Fraikin a Logronyo (24-35)
Cop d'autoritat del Fraikin a Logronyo (24-35) | Juanjo Acobi / Asobal

El Fraikin tan sols havia guanyat un cop en cinc anys a Logronyo i ja suma dues evgades en sis anys. Important victòria de l'equip dirigit per Antonio Rama, que va ser molt superior contra els de la Rioja. Triomf demolidor per 24 a 35 dels vallesans, que van marxar al desacns amb un insòlit 5 a 16 amb una gran defensa visitant.

Per emmarcar la posada en escena dels vallesans amb una bona defensa i un gran encert sota els pals de Rangel Luan. Als primers compasos, el Fraikin ja guanyava per 0 a 7 i a deu minuts del descans Jan Gurri feia la màxima diferència d'11 gols (2-13). Tot i el temps mort de la banqueta local, el partit arribava al descans amb l'avantatge d'11 gols granollerí (5-16). En la segona part, el Logronyo ha pogut escurçar la diferència fins al 17 a 24 de Javi Rodríguez. Aleshores, Rama demanava un temps mort per posar ordre i dirigir a l'equip vallesà fins a la notable victòria d'11 gols, 24 a 35. Jan Gurri i Pol Valera han estat els màxims golejadors amb 8 gols cadascun, seguit de Sergi Franco i Faruk Yusuf, amb 5. 

"El partit a Logronyo ha estat una de les primeres parts més immaculades defensivament que hem des de fa molts temps. La defensa sobre el pivot que ens preocupava molt i controlar els uns contra uns, ho hem pogut controlar. I quan no ho hem pogut controlar ha aparegut Rangel", ha explicat el tècnic Antonio Rama en acabar el partit.

 

El Fraikin puja al tercer lloc amb quatre punts, empatat amb el segon, Bidasoa Irun, i el quart, Cuenca. El pròxim partit dels d'Antonio Rama serà el 25 de setembre al Palau d'Esports contra l'Helvetia Anaitasuna.

Edicions locals