Pep Blanchart deixa de ser el gerent del BMG

El club comunica que dimiteix per “motius personals” i avança que Víctor Vilà el substituirà

Esports

Pep Blanchart deixa de ser el gerent del BMG
Pep Blanchart deixa de ser el gerent del BMG

El BM Granollers ha comunicat que Pep Blanchart ha deixat –després de 30 anys– de ser el director general de l’entitat i que el substituirà Victor Vilà. Segons informa el club, aquesta incorporació es produeix després que el fins ara gerent del BMG, Pep Blanchart, comuniqués al president del club, Alfred Serra, i a tota la Junta Directiva la seva voluntat de fer un pas al costat en la gestió del club per motius personals.

Pep Blanchart continuarà vinculat al BMG “duent a terme tasques importants on, gràcies a la seva experiència, aportarà molt valor pel seu desenvolupament”, informa en un comunicat el club, que afegeix: “el Club Balonmano Granollers vol agrair al Sr. Josep Blanchart la grandíssima tasca executada al capdavant del club durant més de 30 anys. Gràcies a la seva feina la nostra entitat ha pogut assolir grans fites tant en l'àmbit esportiu com social a escala local, nacional i internacional”.

El club ha treballat intensament a buscar un relleu “a l'alçada d'una entitat com la nostra”, puntualitza el BMG, que afegeix que la incorporació de Víctor Vilà va alineada amb un dels principals objectius que es va marcar la direcció enguany, que és la professionalització de l'estructura de l'entitat.

Victor Vilà serà presentat demà, dimarts, a les plantilles del Fraikin BM Granollers i el KH-7 BM Granollers, i farà una compareixença amb mitjans de comunicació en els propers dies.

 

 

Edicions locals