El Museu reformarà el terrat per solucionar els problemes de filtracions

L'Ajuntament ha licitat els treballs, que tenen un pressupost de 68.000 euros

Societat

Museu de Granollers
Museu de Granollers | Ajuntament / Pere Cornellas

L'Ajuntament ha licitat els treballs de reparació de la coberta plana de la quarta planta del Museu de Granollers per tal de solucionar els problemes causats per filtracions d'humitat que han afectat el forjat del sostre de la planta tercera, així com repararà desperfectes als murs i a la cornisa de formigó. El projecte, que afecta una superfície de 170 metres quadrats, té un pressupost previst de 68.012 euros i un termini d'execució de dos mesos.

El Museu de Granollers disposa d'un terrat transitable situat a la quarta planta, en què es poden fer activitats. Segons l'informe dels tècnics municipals, s'hi han detectat diversos punts de filtració d'humitat a través del forjat de sostre de la planta tercera que afecten l'element estructural, així com podrien malmetre obres d'art exposades. També s'han detectat escrostonaments del mur de formigó de la barana de la terrassa i de la cornisa.

Les obres pretenen formar una nova coberta plana i reparar els elements de formigó armat danyats. Per a la coberta, es desmuntaran els elements actuals fins a arribar a la capa de formigó, que es mantindrà segons l'estat de conservació que s'hi observi. Les altres capes es faran de nou i es col·locarà una nova impermeabilització, i un paviment exterior de rajola de gres porcellànic.

Edicions locals