Transaher obre un 'hub' logístic internacional al Coll de la Manya

La firma de transport i logística ocupa unes instal·lacions de 8.000 mentres quadrats al polígon

Economia

Transaher, a les instal·lacions del carrer Galileu Galilei, al Coll de la Manya
Transaher, a les instal·lacions del carrer Galileu Galilei, al Coll de la Manya

La companyia de transport i logística Transaher ha iniciat el procés d'expansió a Catalunya per als dos anys vinents amb l'obertura d'un nou centre logístic a Granollers. Es tracta d'un magatzem multiclient de nova construcció i de 8.000 metres quadrats d'emmagatzematge. Està situat al polígon Coll de la Manya, des d'on l'empresa espera respondre a les necessitats de nous clients i apostar per l'activitat logística del grup.

"Volem atendre els projectes d'externalització logística que demanen els nostres clients, oferint una solució global de serveis en logística i distribució, tot sota una mateixa finestra de traçabilitat", diu el director comercial nacional de Transaher, David Puig.

Concretament, la intenció de Transaher és potenciar la nau de Granollers com a principal hub internacional, un espai per oferir solucions adaptades a la primera corona de Barcelona. Per això s'ha escollit una de les zones més industrials de Catalunya i a tocar de l'AP-7 i la C-17. "La nau és en un lloc ideal per a l'exportació a Europa", valora Puig. "La plataforma és a sis minuts de la nau de transport de la companyia, cosa que permet hores tardanes de preparació i respondre a la demanda de clients i a la necessitat d'estoc logístic que hi ha ara mateix".

El director comercial també assenyala que "aquesta expansió és una aposta de la companyia per l'important creixement que estem tenint a Catalunya", i apunta que "continuarem treballant per ampliar la nostra estructura en funció de les necessitats dels clients amb inversions que ja ampliarem més endavant".

Edicions locals