Sant Miquel festeja el patró, aquest any sota cobert

L'alerta per pluges ha aconsellat traslladar les activitats a Roca Umbert

Cultura, Societat

Sant Miquel festeja el patró, aquest any sota cobert
Sant Miquel festeja el patró, aquest any sota cobert

El 29 de setembre és Sant Miquel i, en conseqüència, el barri d’aquest nom celebra ja aquest cap de setmana el seu patró de barri. L’Associació de Veïns ha preparat un programa festiu amb mitja dotzena d’activitats per propiciar el retrobament dels veïns i veïnes al voltant d’una activitat o d’una bona taula. Tanmateix, com que hi ha previsió de ruixats, en prevenció l'associació ha decidit traslladar totes les activitats sota l'aixopluc de la nau de Dents de Serra, a Roca Umbert.

L’animació començarà divendres (22 h), quan el grup d’havaneres Ultramar evocarà l'ambient d'un port de pescadors. Com és habitual, a més de les havaneres, els valsets mariners i les cançons de taverna, la cantada inclourà un tast de rom cremat per a tots els assistents.

L’endemà, dissabte, es desplegarà el Sant Miquel Ocasió (de 10 a 19 h), un mercat de segona mà. A la tarda s’ha programat un espectacle de pallassos per a la canalla (17 h) i un concurs de pastissos (18 h) pels més llaminers. Precediran al tradicional sopar de germanor (21.30 h), seguit d’un ball a la fresca amenitzat pel trio musical París la nuit. La llibreria Buñuel centralitza la venda de tiquets per l’àpat.

Diumenge se celebrarà un vermut i concurs de tapes (13 h), que acomiadarà la festa amb amb un bon sabor de boca.

Edicions locals