El GRID impulsa una compra agregada de sistemes solars per a autoconsum

Dijous vinent arrenca una nova edició dels Esmorzars del GRID, amb una ponència d'interès empresarial

Economia

El GRID impulsa una compra agregada de sistemes solars per a autoconsum
El GRID impulsa una compra agregada de sistemes solars per a autoconsum

GRID Granollers, la plataforma al servei d'empreses i entitats per a l'ús eficient dels recursos i la cooperació empresarial, ha iniciat la fase de recollida d'ofertes per a la instal·lació de sistemes solars per a autoconsum en empreses industrials ubicades als polígons industrials de Granollers i el seu entorn, especialment Montmeló i Vilanova del Vallès.

Es tracta d'un concurs privat de compra agregada de sistemes solars per a l'autoconsum industrial que pretén aprofitar factors d'economia d'escala i obtenir uns costos d'instal·lació el màxim d'ajustats possible i unes característiques tècniques òptimes.

El procés comptarà amb el suport extern d'especialistes en la implementació d'aquest tipus de sistemes que, de manera gratuïta per a les empreses, permetrà tenir un punt de vista que garanteixi l'èxit de la compra. Les fases del projecte, així com la metodologia i els terminis del concurs, es poden consultar a les bases que ha publicat el GRID.

Xerrada sobre l'ús de plàstic reciclat

D'altra banda, Alejandra Navarro, membre de l'equip de sostenibilitat global de Reckitt, serà la primera convidada dels Esmorzars del GRID d'enguany. Navarro compartirà la seva experiència en l'ús de l'anomenat PCR –plàstic reciclat postconsum–, així com les dificultats i els avantatges que presenta i com s'integra en l'estratègia de sostenibilitat de Reckitt. L'esmorzar tindrà lloc a Can Muntanyola el 29 de setembre (9.30 h), i cal inscripció prèvia al web del GRID Granollers.

Edicions locals