Neix Infern Granollerí, nou grup d'animació del Fraikin i del KH-7

Té el suport del BMG que confia que aquests seguidors dinamitzin el Palau d'Esports

Esports

Neix Infern Granollerí, nou grup d'animació del Fraikin i del KH-7
Neix Infern Granollerí, nou grup d'animació del Fraikin i del KH-7 | BMG

El BM Granollers té un nou grup d'animació, Infern Granollerí. Aquesta agrupació neix amb l'objectiu d'animar els partits del KH-7 i del Fraikin al Palau d'Esports. Segons informa el club, "la nova penya del club neix del neguit d'un grup de joves -íntegrament de Granollers- per dinamitzar el palau durant els partits dels primers equips del nostre club".

El grup d'animació té el suport de l'entitat, que confia que aquests seguidors dinamitzin el Palau d'Esports durant els partits del Fraikin a la Lliga Asobal, la Copa del Rei i l'EHF Lliga Europa i amb el KH-7 a la Lliga Guerreras Iberdrola i Copa de la Reina. "Paral·lelament a la dinamització i animació durant els partits, el col·lectiu "Infern Granollerí" també es compromet a realitzar una sèrie d'accions paral·leles a les animacions, com bé activitats prèvies als partits, suport als desplaçaments dels equips així com la convocatòria i dinamització de l'afició i a través de les seves xarxes socials", comunica el club.

Aquesta iniciativa segueix la línia de la nova junta directiva encapçalada per Alfred Serra, que té com objectiu millorar l'ambient en els partits del Palau d'Esports. 

Edicions locals