Detinguts els tres responsables d'un club cannàbic de Granollers

Els tres arrestats, pendents de ser citats pel jutge, estan acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i d'associació il·lícita

Societat

Part del material intervingut al local I Foto: Mossos d'Esquadra
Part del material intervingut al local I Foto: Mossos d'Esquadra

Un operatiu conjunt entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra va permetre la detenció, entre dimarts i dimecres, dels tres principals responsables d'un club cannàbic de Granollers, situat al polígon Jordi Camp. Segons fonts policials, l'establiment no complia els estatus de les associacions cannàbiques, que assenyalen que només poden vendre als seus clients registrats i que només es pot consumir a l'interior del local.

La Policia Local va detectar nombroses entrades i sortides de l'establiment en poc temps, i, d'acord amb la unitat d'investigació els Mossos d'Esquadra, van comprovar que l'associació incomplia la normativa. Va ser aleshores quan els dos cossos policials van dur a terme un operatiu per tal de detenir-ne els responsables, tres homes de 27, 29 i 36 anys i que exercien els càrrecs de president, secretari i tresorer de l'associació.

Entre el material localitzat a l'establiment després de l'entrada i escorcoll hi havia 3,5 kg de marihuana –tant en cabdells com en preparats monodosi o en bosses– i 830 grams d'haixix, també preparats en diferents formats. A més, també es van confiscar uns 400 euros, la majoria en monedes.

Els tres detinguts van ser traslladats a la comissaria dels Mossos i posteriorment van quedar en llibertat a l'espera de ser citats pel jutge. Tots tres estan acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i d'un altre d'associació il·lícita.

Edicions locals