Renovació del paviment i el mobiliari del carrer Marià Sans

Se substituiran els elements malmesos per millorar la seguretat del trànsit rodat i l'accessibilitat dels vianants

Societat

El carrer va ser reurbanitzat el 2017, però les obres del nou centre de salut van malmetre el paviment
El carrer va ser reurbanitzat el 2017, però les obres del nou centre de salut van malmetre el paviment

Dilluns començaran els treballs per millorar i reposar el paviment malmès del carrer de Marià Sans, al centre de la ciutat. L'actuació permetrà millorar la seguretat i l'accessibilitat del carrer, i preveu la renovació de part del mobiliari urbà, amb nous bancs de formigó i la instal·lació d'aparcaments de bicicletes.

Per mirar de minimitzar l'afectació als veïns i vehicles de la zona i poder fer els treballs amb la màxima seguretat, l'accés al carrer i la circulació quedaran restringides i s'adaptaran itineraris de vianants, considerant les hores punta de més afluència comercial. Les obres tenen una durada prevista d'un mes i aniran a càrrec de Pavimentaciones, Rebajes y Construcciones, SA, amb un pressupost de 29.316 euros.

Desperfectes al paviment

El mes de maig passat, el grup parlamentari socialista, de la mà del diputat i també regidor granollerí Jordi Terrades, va adreçar una pregunta a la mesa del Parlament per tal que l'Institut Català de la Salut (ICS) assumís l'arranjament dels carrers Sans i Enginyers on, segons el consistori, s'hi van produir desperfectes arran de les obres de construcció del nou centre de salut. Aleshores ja feia mesos que l'Ajuntament reclamava a la Generalitat que arrangés l'ensorrament d'algunes peces del paviment i els danys als escocells als carrers de l'entorn del centre.

Edicions locals