Una errada a l'electrònica de l'Aprilia complica les opcions del Mundial a Aleix Espargaró

Es queda sense puntuar al Japó i s'allunya fins als 25 punts del líder, Fabio Quartararo (Yamaha)

Esports

Una errada a l'electrònica de l'Aprilia complica les opcions del Mundial a Aleix Espargaró
Una errada a l'electrònica de l'Aprilia complica les opcions del Mundial a Aleix Espargaró | Aprilia

Aleix Espargaró s'ha complicat les opcions de guanyar el Mundial de MotoGP després de no aconseguir cap punt a la cursa del Japó. Una errada a l'electrònica d'Aprilia durant la volta de reconeixement de la cursa, el va obligar a canviar de motocicleta i començar des de l'última posició. El pilot granollerí va intentar, sense èxit, pujar fins a les posicions de punts, però es va quedar al 16è lloc i no va sumar cap punt.

"Avui hem tingut una gran oportunitat d'aconseguir punts perquè he estat més ràpid que els meus rivals directes al campionat. Des d'aquest punt de vista, el problema a la moto durant la volta de reconeixement ens va penalitzar molt. És decebedor i no té sentit negar-ho", explicava Aleix Espargaró en acabar la cursa. De fet, la mala sort d'Aleix en cursa, com a mínim, va anar acompanyada pels seus rivals més directes en la classificació del Mundial de MotoGP. El líder Fabio Quartararo (Yamaha) va acabar 8è al Japó i l'italià Francesco Bagnaia (Ducati) va abandonar a una volta del final.

"No puc dir que estic content, però som un equip i ho hem de recordar precisament en moments com aquest. Hem lluitat molt tots junts per arribar fins aquí i donarem el millor de nosaltres fins al final, és a dir, fins a l'última volta de l'última cursa", deia Espargaró, que aquest cap de setmana tornarà a competir a Tailàndia, quan només queden quatre grans premis per acabar la temporada. Aleix Espargaró es manté tercer classificat, amb 194 punts, i s'allunya a 25 del líder, Fabio Quartararo (219). Pel que fa a Bagnaia és segon amb 201 punts.

Pel que fa a Pol Espargaró (Repsol Honda) va acabar 12è al Japó i va sumar 4 punts més a la seva casella. El germà petit dels Espargaró és 16è amb 47 punts.

 

 

 

Edicions locals