Raimon Obiols presenta el llibre 'El temps esquerp' a l'Anònims

L'acompanyaran l'alcadessa, Alba Barnusell, i el seu antecessor, Josep Mayoral

Societat, Política

Raimon Obiols presenta el llibre 'El temps esquerp' a l'Anònims
Raimon Obiols presenta el llibre 'El temps esquerp' a l'Anònims | Edit. Arcàdia

El restaurant llibreria Anònims acollirà dijous (18.30 h) la presentació del darrer llibre de Raimon Obiols, El temps esquerp (Arcàdia, 2022), amb la presència del mateix autor, que conversarà amb l'alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, i el seu antecessor al càrrec, Josep Mayoral. Amb el subtítol de Dotze apunts contra la decepció política, Obiols analitza el present que titlla de "temps esquerp".

L'històric militant del PSC, i ara ja retirat de la política activa convida a interpretar els esdeveniments actuals i els dels últims 50 anys, i quines lliçons se n'haurien d'extreure per dibuixar un futur engrescador i combatre la decepció política.

"Obiols se situa en la distància justa que li dona haver-se allunyat de l’acció política, després de més de quatre dècades a primera línia. Amb una clara voluntat de fugir de polaritzacions reduccionistes i de suggerir altres maneres de fer, al llarg del llibre l'autor evoca les crisis del present, al món i al nostre país, i l’obra d’escriptors i pensadors, i companys de viatge que han estat fonamentals en la seva trajectòria. Aquest assaig és, sobretot, una reivindicació d'una política neta i constructiva", ressenya d'editorial.

Edicions locals