El CEFS Ciutat de Granollers posa en marxa un sènior femení

L'equip està dirigit per Javier Andrés i posa com objectiu consolidar el grup aquesta temporada

Esports

El CEFS Ciutat de Granollers posa en marxa un sènior femení
El CEFS Ciutat de Granollers posa en marxa un sènior femení | CEFS Ciutat de Granollers

El CEFS Ciutat de Granollers està decidit a recuperar el sènior femení i des del 5 de setembre hi ha un grup de noies que s'entrenen al Pavelló de can bassa. El club ha fet la inscripció del nou equip a la Segona Catalana, de les lligues territorials de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol. 

La temporada passada el club va posar en marxa un juvenil femení i per aquesta el manté. A més, l'estructura femenina creix amb el nou sènior femení, que està format amb jugadores que provenen d'altres clubs i del mateix juvenil. "Vam començar amb set jugadores i ja tenim nou, però tenim les portes obertes durant tota la temporada. L'objectiu d'aquest grup de noies és que es consolidi i la pròxima temporada ser competitives", assenyala el tècnic, Javier Andrés, que compleix la seva segona temporada al club i que anteriorment havia entrenat el sènior femení del Dosrius, també a la Segona Catalana. 

L'equip està enquadrat al grup 1 i debutarà el 15 d'octubre a Can Bassa contra l'Inter Malgrat. La resta d'equips de l'agrupació són l'Atlètic Tossa, el Manlleu 2015 B, el Marina-Pou, el Guíxols 2014, la Penya Blaugrana Montmeló, el Sant Julià de Ramis, el Polinyà, el Vilamajor, el Lloret de Mar 2015, el Grups Arrahona-Nou Escorial, El Ático Futbol i el Girona. 

D'altra banda, el CEFS Ciutat Granollers també comptarà amb dos sèniors masculins a la Tercera Catalana de futbol sala. El sènior A, que la campanya passada va descendir de la Segona Catalana, intentarà recuperar la divisió perduda i ha estat enquadrat al grup 2. L'equip granollerí s'estrenarà el 15 d'octubre a la pista del Sant Feliu de Codines. Pel que fa al sènior B, al grup 1, descansa en la primera jornada i no jugarà el primer partit fins a la segona jornada, el 22 d'octubre, a la pista del Masnou.  

Edicions locals