Dolo Martín: 'Hem de millorar moltes coses, però era molt important sumar'

El KH-7 arriba a l'aturada competitiva després de sumar el primer punt de la temporada contra el Zuazo (26-26)

Esports

Dolo Martín: 'Hem de millorar moltes coses, però era molt important sumar'
Dolo Martín: 'Hem de millorar moltes coses, però era molt important sumar' | BMG

Un gol d'Ona Vila a cinc segons del final va permetre el KH-7 sumar el primer punt de la temporada. L'equip dirigit per Dolo Martín no va passar de l'empat al Palau d'Esports contra el BM Zuazo (26-26), però que trenca una dinàmica de tres derrotes seguides. Les granollerines arriben a la primera aturada de la competició pels compromisos internacional amb l'objectiu de mínims que s'havien marcat amb la suma d'un punt en quatre partits. 

"El primer punt de la temporada era important sumar, ens hauria agradat que fossin els dos punts, però no ha pogut ser. Zuazo ha fet un bon partit i nosaltres hem fet massa errors no forçats des del principi i això ens ha condemnat per anar a remolc", deia l'entrenadora Dolo Martín després d'acabar el partit, que afegia: "les noies s'han buidat i no hi ha res a dir en l'esforç, però hem de millorar moltes coses, tot i que era molt important sumar".

El KH-7 encara no coneix el triomf en quatre partits i amb un balanç de tres derrotes i un empat ocupa el penúltim lloc de la Lliga Guerreras, amb un punt, empatat amb l'antepenúltim, el Zuazo, i l'últim, Grafometal La Rioja. Tot i que cal dir que les de Dolo Martín van haver de superar en aquest primer tram de temporada dos dels equips més forts de la lliga amb Rocasa Gran Canaria i el Super Amara Bera Bera. "Cal seguir treballant", augura Martín, que fins al pròxim dimecres, 5 d'octubre, no tornarà a competir a la lliga tot i que ho farà contra un altre equip dels més potents, el Costa del Sol de Màlaga. Les andaluses són terceres classificades amb sis punts, empatades amb el Super Amara Bera Bera i el Beti-Onak.

Edicions locals