L'Esport Club inicia el nou projecte amb 22 fitxatges

L'equip s'estrena diumenge a la Primera Catalana al camp del Palamós

Esports

L'Esport Club inicia el nou projecte amb 22 fitxatges
L'Esport Club inicia el nou projecte amb 22 fitxatges | Marc Elvira / ECG

El nou Esport Club Granollers debutarà oficialment diumenge al camp d'un rival directe per l'ascens, el Palamós. Aquest duel serà una bona prova per a l'equip dirigit per David Vilajoana, que té com objectiu recuperar la tercera RFEF per la via ràpida, és a dir, en només una temporada.

La principal dificultat del cos tècnic granollerí serà l'engranatge de la maquinària perquè després del descens no va quedar cap jugador i el club ha hagut de fer un total de 22 fitxatges. "Hem fet una pretemporada irregular, però és normal perquè tenim una plantilla completament nova. No hi ha cap jugador de la campanya passada i això comporta un procés i un període de temps", explica el segon entrenador de l'ECG, Nacho De Prada. L'equip vol pujar a la Tercera RFEF i fer-ho amb una idea clara de joc, assenyala De Prada: "ens agrada un joc ofensiu, tractar bé la pilota i ser verticals per anar a la porteria contrària per fer més gol que el rival". 

L'últim partit de pretemporada de l'ECG va ser el diumenge amb una derrota contra la Guineueta (3-1), tot i que el cos tècnic es mostra satisfet de l'evolució en el joc perquè "es comença a veure la idea que volem", diu el tècnic, que afegeix: "som conscients que som l'equip a batre perquè venim de Tercera, però no defallirem de la nostra responsabilitat de lluitar per l'ascens".  

Edicions locals