Un conductor drogat impacta voluntàriament contra un cotxe, que surt de la via i atropella un nen

Els fets van passar dimecres al tram més cèntric del carrer Vinyamata, quan una forguneta va envestir un cotxe expressament després d'una discussió de trànsit

Societat

El cotxe envestit, sobre la vorera
El cotxe envestit, sobre la vorera

La Policia Local de Granollers va detenir dimecres, poc després de les 18.15 h al carrer Agustí Vinyamata, el conductor d'una furgoneta després de provocar un accident en què va resultar ferit de caràcter greu un nen de tres anys. Els fets van passar al tram més cèntric del carrer Vinyamata, just davant del Casino, quan, després d'una discussió de trànsit uns metres abans, la furgoneta va seguir el cotxe i el va envestir expressament per darrere.

Arran del xoc, el cotxe es va desplaçar uns metres i va ocupar l'espai per a vianants. Va ser aquí on va atropellar un nen de 3 anys que caminava pel carrer amb la seva mare i un germà més petit. El nen va resultar ferit greu, amb una fractura en una cama. Després d'una primera atenció per part d'efectius del SEM va ser traslladat a l'Hospital de Granollers. A més, també va resultar ferit lleu un altre nen, en aquest cas un dels ocupants del cotxe envestit. 

El conductor de la furgoneta, que va donar positiu per cocaïna en el control policial, és un veí de la ciutat amb diversos antecedents policials. Segons va admetre ell mateix, va envestir el cotxe per darrere expressament després d'una discussió de trànsit. Arran d'això, la Policia el va detenir acusat d'un delicte de danys i lesions per imprudència greu, conducció temerària i conducció sota els efectes de les drogues.

Edicions locals