Del Rec al Roc celebrarà dissabte una nova desfilada de moda a la Porxada

L'objectiu de la festa, amb animació musical i un speaker, és presentar la col·lecció de la temporada de tardor-hivern

Economia

La desfilada de moda de l'any 2019, aleshores al carrer Santa Anna
La desfilada de moda de l'any 2019, aleshores al carrer Santa Anna

Del Rec al Roc celebrarà dissabte (20 h), a la Porxada, una nova desfilada de moda per presentar la col·lecció de tardor-hivern. Serà la quarta edició d'aquest esdeveniment que busca dinamitzar l'activitat comercial del centre, i el segon que se celebra a la Porxada, un espai més ampli que el carrer Santa Anna. La desfilada s'ha presentat aquest dimecres amb la presència dels comerços participants, els patrocinadors, l'associació de comerciants i la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Giménez.

La desfilada durarà al voltant d'una hora i tindrà animació musical, llums, ambientació i el suport d'un speaker que narrarà el que passi a la passarel·la. Hi desfilaran una trentena de models de l'agència Piubella, tant homes com dones, que mostraran les novetats de la temporada tant masculines com femenines: roba, complements, roba interior, esportiva i jerseis. "En total seran 8 models per botiga", destaquen des de l'entitat, "amb molta diversitat de peces". 

Enguany hi participaran 13 botigues de moda, algunes de les quals de fora de l'àmbit de Del Rec al Roc. Seran Tre's, Càritas Re-InTeGra, Zebra, Illa Sports, Latidos, Ananda Boutique, Mattiz Talles Grans, Guitare, Foot on Mars, Change Lingerie, Can Baldufes, Iaios i Agudo Stores. L'esdeveniment també compta amb 18 patrocinadors que fan possible l'organització de la desfilada, especialment Estabanell, que "dona molt suport al comerç de proximitat", diuen des de Del Rec al Roc.

D'altra banda, el mateix dissabte, durant tot el dia, a la plaça de l'Oli hi haurà una exposició de maniquins amb els models que desfilaran al vespre.

Edicions locals