Antonio García: 'Necessito recuperar l'espurna per a Europa'

El capità ha jugat dos partits seguits, amb bones sensacions, després de superar una lesió

Esports

Antonio García: 'Necessito recuperar l'espurna per a Europa'
Antonio García: 'Necessito recuperar l'espurna per a Europa' | Fernando Lago / Asobal

El capità del Fraikin, Antonio García Robledo, ha tornat a les pistes després de quatre mesos sense competir per una lesió. El llagostenc va disputar uns minuts del triomf contra l'Helvetia Anaitasuna (32-30), en què va aconseguir tres gols, i de la victòria de diumenge a la pista del Cisne (29-35), amb quatre gols més. El Fraikin encadena quatre partits guanyats de la lliga Asobal i recupera el seu lateral. 

"Tornar a la pista i ajudar l'equip em dona forces per continuar. Ara ve una etapa bonica perquè en poques setmanes comencem la Lliga Europea i tindrem partits cada tres dies", explica el capità.

Les sensacions del lateral són bones, tot i que reconeix que encara li queda una mica més de treball físic "perquè estic fent la meva pretemporada particular". "L'objectiu és agafar l'espurna competitiva abans de començar la Lliga Europea", diu García Robledo, i es mostra il·lusionat amb la disputa de la fase de grups continental, que s'iniciarà a finals d'octubre.

El Fraikin, que ja és el segon classificat de la lliga Asobal, buscarà el cinquè triomf seguit divendres davant la seva afició contra el Sinfin, que és el setè classificat amb cinc punts.  

Edicions locals