Antonio Rama: 'Són rivals amb els que podem somiar en guanyar partits'

El tècnic valora positivament el grup del Fraikin a la Lliga Europea 'per la seva igualtat'

Esports

| Xavier Solanas / BMG

El Fraikin s'ha lliurat dels equips més potents de la Lliga Europea a la fase de grups que li podien sortir del sorteig d'avui dijous. Així, l'equip vallesà somia en passar als vuitens de final. 

"Ens hem estalviat tenir un grup amb equip alemany i un francès, no tenim cap, i és dels grups amb més matisos. No hi ha cap equip que sobresurti per sobre de la resta, potser l'Sporting de Lisboa, però tampoc hi ha cap que sobresurti per sota. És un grup molt igualat, que evidentment tots els rivals són difícils. Dels que et podien tocar, són rivals que et donen per somiar per intentar guanyar partits", valora el tècnic Antonio Rama després de conèixer l'agrupació de l'equip vallesà. 

Els rivals vallesans són el Skjern, de Dinamarca; el Balatonfü Redi, d'Hongria; l'Sporting, de Portugal –amb Mamadou Gassama–; el Nexe, de Croàcia; i l'Alpla HC Hard, d'Àustria. L'objectiu de l'equip d'Antonio Rama és lluitar per superar la ronda de la fase de grups. "No parlaria d'objectius o de com podem quedar, però són rivals que els pots lluitar", diu Rama, que afegeix tenir "moltes ganes de començar ja i gaudir-la".

Edicions locals