Balcells rep la cartera de Salut de mans d'Argimon

El granollerí s'ha compromès a donar continuïtat a la tasca feta fins ara, però "amb segell propi"

Societat, Política

El nou conseller Manel Balcells va rebre dimarts la cartera de Salut de mans d'Argimon
El nou conseller Manel Balcells va rebre dimarts la cartera de Salut de mans d'Argimon | ACN / Eli Don

ACN

El nou conseller de Salut, Manel Balcells, s’ha posat aquest dimarts al capdavant del Departament de Salut mostrant una gran sintonia amb el seu predecessor al càrrec, Josep Maria Argimon. Balcells s’ha compromès a donar continuïtat a la tasca feta fins ara però “amb segell propi”. “Aquest departament és la joia del sistema del nostre país, l’hem de preservar de qualsevol conflicte partidista”, ha subratllat.

Pel que fa al ja exconseller, ha assegurat que el nomenament de Balcells “és el millor que li podia haver passat a Salut”, per això li ha desitjat sorts i encerts a qui ha descrit d’"amic" i amb qui també ha compartit tant "taula" com "diversos projectes".

El conseller entrant ha remarcat que el traspàs entre equips ha estat "modèlic", però també "intens" en un departament que considera que ha estat "molt ben conduït" els darrers temps. De fet, Balcells ha afirmat que "comparteix el diagnòstic del sistema" i que sap què s'ha de fer. "Després cal veure si es pot", ha matisat, "però està clar que la ciutadania s'ho mereix".

Finalment, el nou responsable del departament amb més pressupost del Govern ha posat èmfasi en la importància de la salut pública, assegurant que continuarà lluitant "amb la complicitat de tothom". "Hi ha molta feina per fer i la farem amb tot l'impuls i les ganes", ha resumit.

Edicions locals