Àlex Sastre, proclamat cap de llista de Junts a les municipals de 2023

L'actual portaveu municipal de la formació ha estat l'únic candidat en el procés de primàries de la formació

Política

| Xavier Solanas

L'actual portaveu del grup municipal de Junts per Granollers, Àlex Sastre i Prieto, ha estat proclamat candidat de la formació per a les eleccions municipals del maig de 2023, després que fa unes setmanes ja fes pública la seva voluntat de tornar a encapçalar la llista de Junts per Granollers, i d'haver obtingut l'aval majoritari de l'agrupació local.

Àlex Sastre, actual cap de llista de Junts per Granollers, tornarà a encapçalar la formació per a les eleccions municipals de l’any que ve, previstes pel diumenge 28 de maig de 2023. Després que cap candidat més no s’hagi presentat al procés d’eleccions primàries de la formació –previstes en els estatuts de Junts per Catalunya per a les ciutats de més de 50.000 habitants–, Sastre ha quedat proclamat automàticament amb el suport majoritari de la militància.

Nascut a Granollers el 1983, Sastre està casat i és pare de dos fills. Llicenciat en química, és professor i es dedica a la política des de l’any 2011 en què va ser escollit regidor a l’Ajuntament de Granollers. Des de llavors ha estat cap de llista dues vegades, a les eleccions del 2015 i a les del 2019. Des del juny del 2021, combina l'activitat municipal amb el càrrec de director general de Joventut de la Generalitat.

Amb la proclamació d’Àlex Sastre, Junts ja té designats 28 candidats i candidates a 39 dels municipis que integren el Vallès Oriental.

Edicions locals