ERC demana al govern municipal que assumeixi els costos de funcionament de les instal·lacions del CNG

Esquerra presentarà una moció al ple d'octubre per reclamar un model viable del projecte esportiu i social

Societat, Política, Esports

ERC va fer una roda de premsa fa uns dies davant l'equipament municipal
ERC va fer una roda de premsa fa uns dies davant l'equipament municipal

Esquerra Granollers presentarà aquesta setmana una moció al ple d’octubre per tal que l’Ajuntament garanteixi un model d’esport públic i popular a les piscines municipals de Granollers. El grup municipal denuncia una manca de rapidesa i transparència per part del govern del PSC, que una setmana després del tall de gas que afecta les instal·lacions, arran dels problemes d’impagaments del Club Natació Granollers, aquest dimecres encara no ha aconseguit restablir el servei.

Els republicans creuen que cal anticipar-se a possibles problemàtiques que puguin sorgir, fins i tot després de restituir el subministrament energètic, i és per això que demanen al ple que el consistori assumeixi els costos de manteniment i funcionament de l’equipament, almenys de forma parcial, alhora que garanteixi la viabilitat del projecte esportiu i social del CNG.

De la mateixa manera, també aposten perquè l’Ajuntament es comprometi a realitzar un nou mode de concessió amb la participació del Consell Municipal de l’Esport, per tal d’adaptar-lo a les noves realitats econòmiques. Esquerra Granollers també demana que el nou model garanteixi que la gestió serà lligada als ens públics o a entitats amb arrelament a la ciutat, evitant models especulatius i que no estiguin orientats al servei públic, com per exemple la gestió totalment externalitzada.

Per últim, els republicans també demanaran que es garanteixi que l’equipament compleix la seva funció pública, amb la seva obertura en casos com onades de calor –una reclamació que ja fa temps que Esquerra fa a Granollers–, per motius de salut o com a servei a les escoles de la ciutat.

Edicions locals