Staci ultima un nou centre logístic a l'avinguda Sant Julià

L'antiga Vivace Logística suma més de 45.000 metres d'instal·lacions de preparació de comandes a la comarca

Economia

Les noves instal·lacions d'Staci, de 8.450 metres quadrats, al polígon Congost
Les noves instal·lacions d'Staci, de 8.450 metres quadrats, al polígon Congost

L'empresa Vivace Logística, especialitzada en la manipulació sectorial de productes i la preparació de comandes (picking) i que ara opera sota la marca Staci, està posant en marxa al polígon Congost unes noves instal·lacions de 8.450 metres quadrats dedicades a magatzems logístics. La firma granollerina ocupa així l'espai de l'antic grup impressor Bigsa, a l'avinguda Sant Julià, unes instal·lacions que van ser enderrocades la tardor de l'any passat després de vuit anys d'inactivitat.

Aquest espai es troba a pocs metres de les naus originals, al número 84 de la mateixa avinguda, on Vivace va obrir el 2001. Aquesta proximitat entre les dues instal·lacions permetrà al grup treballar més còmodament, explicava fa uns mesos Nemesio Navas, director general de Vivace Logística.

Aquesta és la sisena instal·lació d'Staci a la comarca després dels magatzems que té a Granollers, la Roca del Vallès (3) i Lliçà d'Amunt. A més, també disposa d'11.000 metres més a Madrid, unes instal·lacions que va obrir el 2019. De fet, el grup ha experimentat un fort creixement els darrers sis anys, des que el 2015 va quedar integrada al grup francès Staci, que va adquirir el 68% del seu capital.

Aquest impuls li ha permès avançar en noves àrees de negoci, com la logística promocional i de màrqueting, i sumar nous clients, sobretot de grans corporacions. Aquesta modalitat, justament, és la que Staci vol impulsar des de les noves instal·lacions del polígon Congost. La firma, amb una plantilla de 170 persones, va facturar l'any passat 13 milions d'euros, i la previsió d'aquest any és arribar als 15 milions.

Edicions locals