L'AEC Vallbona encadena tres victòries a Segona Catalana

Lidera en solitari el grup B i diumenge jugarà contra el segon, el CV Vilanova Groc

Esports

L'AEC Vallbona encadena tres victòries a Segona Catalana
L'AEC Vallbona encadena tres victòries a Segona Catalana | Toni Torrillas / SomGranollers

El sènior femení de l'AEC Vallbona és el novell de la Segona Catalana, però domina el grup B amb un triplet de victòries en tres partits. L'equip granollerí té com objectiu l'ascens a la Primera Catalana i, ara per ara, va pel bon camí amb una solidesa inusual. 

En l'últim partit va dominar clarament el duel a casa contra el Panteres Grogues Vòlei Femení, per 3 a 0. De fet, no ha cedit cap set en els tres partits disputats i ha guanyat els tres compromisos amb el mateix resultat, de 3 a 0. En la primera jornada va ser contra el Vikings Vòlei Prat, a casa, i en la segona, a la pista de Vòlei Olot. 

Després de tres partits, l'AEC ocupa el primer lloc en solitari amb nou punts i té el marge d'un punt amb el segon, el CV Vilanova Groc. El pròxim duel de les granollerines serà diumenge, precisament, contra el seu principal perseguidor que ve de guanyar a la pista de l'Arenys, 2 a 3.

El CVLF, al segon lloc

Al grup A de la Segona Catalana competeix el CV Les Franqueses Escola Pia, que també encadena tres victòries en l'inici de la lliga. Les franquesines van guanyar l'últim partit contra la Vall d'Hebron B, per 3 a 0, i ocupen el segon lloc amb vuit punts, a un del líder, el JAKO AEE Institut Montserrat Gràcia. De fet, diumenge les franque-
sines jugaran a la pista del líder amb l'objectiu d'assaltar el primer lloc de l'agrupació, tot i la dificultat.    

Edicions locals