Antonio Rama: 'Estem amb moltes ganes del debut a Europa'

El Fraikin juga la primera jornada de la Lliga Europea a la pista del Balatonfüredi (17h)

Esports

Antonio Rama: 'Estem amb moltes ganes del debut a Europa'
Antonio Rama: 'Estem amb moltes ganes del debut a Europa' | BM Granollers

El Fraikin va viatjar ahir dilluns a Hongria per disputar avui dimarts el primer partit de la fase de grups de la Lliga Europea. L'equip vallesà té com objectiu passar als vuitens de final i per aconseguir-ho passa per sumar el màxim de punts fora de casa i ser un fortí al Palau d'Esports. 

La primera jornada s'hi juga a la pista del Balatonfüredi, a partir de les 17 h. "Estem amb moltes ganes del debut a Europa, d'aquesta nova experiència i d'entrar en una nova dinàmica. La gent està amb moltes ganes, tot i que estem una mica tocats per la derrota [a la pista de l'Ademar] i per lesions que arrosseguem", explica el tècnic Antonio Rama, que té la baixa sensible d'Esteban Salinas. 

El Fraikin intentarà sumar en la primera jornada, lluny del Palau d'Esports. "Jugar fora de casa ens traurà una mica la pressió", assenyala Rama, que es mostra prudent pel gran equip hongarès: "és un equip molt compensat, amb bons jugadors i bona visió. Juguen bé de pivot, tenen un contra un, també jugadors amb llançament i una defensa molt dura". El tècnic alerta que serà un partit "difícil". 

Edicions locals