El Circuit repeteix com a punt de trobada per a flotes sostenibles

La jornada ha comptat amb xerrades i ponències d'experts en mobilitat corporativa sostenible

Economia, Esports

El Circuit repeteix com a punt de trobada per a flotes sostenibles
El Circuit repeteix com a punt de trobada per a flotes sostenibles | Circuit de Barcelona-Catalunya

L’Ecofleet Meeting Point ha tornat a confiar en el Circuit de Barcelona-Catalunya per a celebrar la seva setena edició. L'Associació Espanyola de Gestors de Flotes i de Mobilitat (AEGFA) és l'encarregada d'impulsar aquesta iniciativa que any rere any es va consolidant en les agendes de les grans empreses.

L'esdeveniment pretén ser un punt de trobada per a professionals del sector de les flotes d'automòbils l'objectiu del qual és promoure la mobilitat sostenible i competitiva, menys contaminant i adaptada a les necessitats de les ciutats.

Amb aquesta jornada s'han congregat avui a les instal·lacions esportives les principals marques de vehicles, que han exposat les novetats més enfocades a les flotes d'empreses i parcs mòbils d'organismes públics. Es tracta d'un gran nom de marques i de vehicles diferents, tots ells 100% elèctrics, híbrids endollables o propulsats amb gas, per tant, de baix impacte ambiental.

A més de la presentació i prova de vehicles, la jornada també ha comptat amb xerrades i ponències d'experts en mobilitat corporativa sostenible, abordant temes com les oportunitats de la mobilitat elèctrica, la importància del carsharing en la mobilitat de les empreses, l'estratègia de descarbonització, les novetats en el software de gestió de flotes o la importància del focus en la transició a la mobilitat elèctrica.

Entre els projectes i casos presents es trobaven empreses i institucions com Iberdrola (Albert Díaz), Àrea Metropolitana de Barcelona-AMB (Jordi Jové), Circontrol (Alejandro Valdovinos), RACC (Angie Verdú) o GAC Technology (Wandrille Echalier), entre altres. L'esdeveniment s'ha donat per finalitzat aquest migdia amb una altra edició de gran èxit.

Edicions locals