Recital del Fraikin al debut de la Lliga Europea a Hongria

Disputa la primera jornada a la pista del Balatonfüredi amb una victòria incontestable per 25 a 30

Esports

Recital del Fraikin al debut de la Lliga Europea a Hongria
Recital del Fraikin al debut de la Lliga Europea a Hongria

Triomf incontestable del Fraikin a la primera jornada de la fase de grups de la Lliga Europea a la pista del Balatonfüredi, a Hongria, per 25 a 30. L'equip dirigit per Antonio Rama va fer un autèntic recital, que fins i tot, va quedar curt l'electrònic després del gran partit defensiu i en atac. Pol Valera va ser el màxim anotador amb un total de 13 gols. 

El Fraikin ha mostrat la seva millor versió de la temporada, sota el ritme de Pol Valera. Això sí, als primers compassos ha glaçat al pavelló hongarès amb un parcial de 0 a 5, amb l'empenta de Faruk Yusuf i Antonio García Robledo. Això ha obligat a la banqueta local demanar un temps mort, però no han aconseguit marcar fins al minut 7. En cap moment del partit s'ha vist la possibilitat que els hongaresos haguessin pogut capgirar l'electrònic i durant la primera meitat s'ha mantingut un mínim avantatge vallesà de tres gols. Valera, amb set gols abans del descans, ha estat un imprescindible en l'atac amb quatre gol de quatre llançaments de penal. Ni tan sols l'equip s'ha acordat de la baixa d'Esteban Salinas perquè el juvenil Víctor Romero ha fet de pivot, amb accions de mèrit.

L'avantatge de tres gols granollerí al descans (12-15) era curt per la bona tasca dels de Rama. A la represa, Rangel Luan ha fet dues aturades de mèrit que han fet embogir la banqueta granollerina i han permès, novament, als primers compassos marxar de cinc gols (12-17). A partir d'aquí, el Fraikin s'ha trobat cada cop més còmode i el capità Antonio García Robledo ha estirat el braç per marcar quatre gols consecutius. L'avantatge granollerí ha arribat fins als nou gols, amb una acció ràpida de Yusuf, que posava el 18 a 27.

Al tram final, Rama ha donat minuts a la banqueta perquè cal reservar forces fins a final d'any -amb un partit cada tres o quatre dies entre lliga Asobal i Lliga Europea-. Balatonfüredi ha aconseguit escurçar la diferència als últims minuts, quan el Fraikin ja tenia la feina feta i els dos primers punts a la seva casella. El pròxim dimarts, el Palau d'Esports viurà la seva gran festa europea contra l'Sporting, de Portugal. Abans, aquest divendres, el Fraikin té lliga Asobal a casa contra el Benidorm.

Edicions locals