La Cambra del Vallès Oriental impulsa una nova estratègia per obrir-se a tot el teixit productiu

L'entitat se centra ara a promoure l'acompanyament i la creació de riquesa per a les empreses, apostant per les noves economies, la innovació i la internacionalització

Economia

La Cambra del Vallès Oriental impulsa una nova estratègia per obrir-se a tot el teixit productiu
La Cambra del Vallès Oriental impulsa una nova estratègia per obrir-se a tot el teixit productiu

La Cambra del Vallès Oriental està impulsant una nova estratègia corporativa amb l'objectiu d'obrir-se a tot el teixit productiu i acostar l'ens a autònoms i empreses. Per fer-ho ha iniciat una campanya multimèdia per destacar les iniciatives i els serveis que s'han creat els darrers tres anys per ajudar les empreses a impulsar el seu creixement, ser més resilients i superar les dificultats provocades per la conjuntura econòmica.

L'objectiu d'aquesta transformació és reforçar el paper de la Cambra del Vallès Oriental perquè contribueixi a socialitzar i forjar aliances entre el teixit empresarial. Concretament, la Cambra ha deixat de ser una corporació centrada a tramitar i gestionar formació per "promoure l'acompanyament i la creació de riquesa per a les empreses, amb una visió proactiva i que aposta per les noves economies, la innovació i la internacionalització".

En aquest sentit, la corporació assegura que ha passat de "destinar tres quartes parts del seu negoci a l'economia tradicional i la gestió administrativa de certificats i formació, a situar la internacionalització, la millora de la competitivitat i les noves economies, i la innovació com a nous eixos estratègics d'actuació".

La campanya multimèdia, amb el lema La Cambra de tothom, remarca les iniciatives i els serveis posats en marxa els últims anys per teixir les bases d'un nou model econòmic basat en el coneixement, més internacionalitzat, socialment responsable, sostenible i d'alt valor afegit. Tot plegat coincideix també amb la renovació de la identitat corporativa de la Cambra del Vallès Oriental, que no només se centra en aspectes visuals i gràfics, sinó també en la missió, els valors i la cultura organitzativa de la corporació.

Edicions locals