Reobre al carrer Portalet la històrica Ganiveteria Masat

L'establiment va tancar el 2014 i posteriorment va obrir Cookiru, una botiga online; ara torna de nou la botiga física

Economia

Albert Masat i Amador Lucas, els nous responsables
Albert Masat i Amador Lucas, els nous responsables

El local del número 7 del carrer Portalet és l'espai que han escollit Albert Masat Barcina i el seu soci, Amador Lucas Masegosa, per reobrir, després de 8 anys, la botiga física de la Ganiveteria Masat, un establiment centenari a la ciutat que va tancar portes el 2014.

Masat i el seu soci van impulsar el 2020 una botiga virtual –Cookiru– que seguia el negoci familiar i que ofereix un servei d'esmolat de ganivets tradicional i de qualitat, així com un servei d'atenció al client totalment personalitzat. A més, Cookiru ha assolit acords per proveir els associats als gremis d'hostaleria i perruqueria de la comarca.

Ara, després, d'uns mesos en què també han tingut parada al mercat del dijous, on esmolen ganivets, han notat que "a Granollers hi falta una botiga especialitzada tant per a particulars com per a professionals de l'hostaleria, les perruqueries o altres".

Per això han volgut aprofitar el record que encara hi ha de l'antiga ganiveteria per oferir aquest servei diari a un públic local i comarcal, i alhora mantenir la botiga online per a vendes a la península. La nova botiga, oberta des de divendres, mantindrà el servei d'esmolat i organitzarà tallers per a professionals.

Edicions locals