Patricia Segura serà la candidata d'En Comú Podem a les municipals de 2023

Les dues formacions acordaven al maig la candidatura conjunta a les properes eleccions a l'Alcaldia de Granollers

Política

Patrícia Segura
Patrícia Segura | Granollers En Comú Podem

La granollerina Patricia Segura Ruiz, de 23 anys, encapçalarà la candidatura de Granollers En Comú Podem per a les pròximes eleccions municipals del maig de 2023, segons ha comunicat la coalició, després que el passat maig les dues formacions acordessin la candidatura conjunta.

Patricia Segura és graduada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i actualment està estudiant un Màster d'Advocacia.

"Avui posem la primera pedra a un projecte conjunt que ens anaven reclamant des de fa temps la ciutadania d'esquerres de Granollers, un projecte amb lideratges corals, treballant amb il·lusió, compromís i responsabilitat, conjuntament amb companyes i companys com l'Esther Conte, el Kevin Hernández o l'Antonio Segura, entre altres", apunta la coalició en un comunicat, en què insisteixen que l'objectiu és "sumar i obrir un camí molt ampli, per on pugui caminar tothom qui ens vulgui acompanyar en aquest projecte de la gent i per a la gent".

Podem i En Comú es van presentar per separat a les darreres eleccions de 2019, quan cap de les dues formacions va obtenir representació municipal. Podem es va quedar amb un 3,02% dels vots i En Comú, amb el 2,57%, de manera que no van poder entrar al consistori. Amb una llista conjunta haurien sumat més de 5% dels suports i tindrien un regidor a l'Ajuntament.

Edicions locals