Trammell Crow Company inicia la construcció d'un nou parc logístic a Palou Nord

La firma nord-americana també ha comprat les antigues instal·lacions de Telefónica, al carrer Londres, per aixecar una nau de 14.000 metres

Economia

Els responsables de la companyia i l'alcaldessa han posat la primera pedra aquest dimarts
Els responsables de la companyia i l'alcaldessa han posat la primera pedra aquest dimarts

Trammell Crow Company (TCC), promotora i inversora nord-americana en el sector immobiliari comercial, ha posat aquest dimarts la primera pedra d'un nou parc logístic al polígon Palou Nord. Abans de l'estiu, la firma nord-americana va adquirir uns terrenys de 13.787 metres quadrats entre el camí de Can Muntanyola i el Camí Ral per a la promoció d'una plataforma logística. Després de l'enderroc de les antigues instal·lacions de Lomar, ara ha començat la construcció d'una nau de 8.594 metres quadrats, que preveu tenir disponibles l'abril de 2023.

Segons el director general a Espanya de la companyia, Thierry Bougeard, el nou edifici estarà pensat per a un sol inquilí, que "és el que millor s'adapta al mercat". Les instal·lacions tindran uns 8.000 metres per a magatzems i la resta es destinaran a oficines i altres serveis. "De moment tenim dos candidats interessats a ocupar l'espai, però cap de tancat", deia el responsable immobiliari.

Més inversions a la ciutat

Aquest és el primer terreny d'aquest inversor nord-americà a l'Estat, que també ha fet inversions a la província de Guadalajara per desenvolupar instal·lacions i magatzems logístics. "El comerç electrònic, disparat arran de la pandèmia, ha obert la porta al sector logístic, en creixement i en renovació constant", deia Bougeard.

En aquest sentit, la setmana passada també va tancar l'acord per adquirir els terrenys de l'antiga Telefónica, al carrer Londres, situats al sud del Parc Firal de Granollers. En aquest cas són uns terrenys de 21.000 metres quadrats, en els quals està previst construir unes instal·lacions logístiques de 14.000 metres, pensades per a un o dos inquilins dedicats al sector de la distribució, magatzem o transport.

"Amb aquesta nova inversió demostrem la nostra aposta per Granollers, una zona molt dinàmica i molt ben situada a l'àrea metropolitana de Barcelona", deia Bougeard, qui xifrava en 30 milions d'euros la inversió efectuada fins ara a la ciutat. A més, avançava, "estem pendents del vistiplau dels nostres accionistes per adquirir un tercer solar industrial a la ciutat per als mateixos usos".

 

Edicions locals