L'ANC celebra el seu 10è aniversari

La commemoració, dimarts a la plaça Maluquer i Salvador, comptarà amb la intervenció del vicepresident de l'entitat, Jordi Pesarrodona

Societat, Política

L'ANC celebra el seu 10è aniversari
L'ANC celebra el seu 10è aniversari | Jordi Pesarrodona

L'ANC de Granollers celebrarà dimarts el seu 10è aniversari amb un acte a la plaça Maluquer i Salvador. La jornada arrencarà a les 11 h amb una exposició gràfica de l'activitat de la darrera dècada, amb el lema La força que tot ho mou 2012-2022. Al vespre, a partir de les 19 h, intervindran a la mateixa plaça els antics coordinadors de l'ANC de Granollers i també el vicepresident actual de l'entitat, Jordi Pesarrodona. També hi haurà un acte reivindicatiu i un tancament de l'activitat que, si plou, es traslladarà a la Porxada.

D'altra banda, l'ANC de les Franqueses, juntament amb el Consell Local per la República de les Franqueses i Birres per la República, també ha organitzat una activitat aquesta setmana. Serà dimecres, a les 19 h, al local de l'Associació Cívica de Corró d'Avall (nau de Can Ganduxer, avinguda de la Sagrera, 1). Hi intervindrà l'advocat i exvicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa, que conversarà amb l'editor franquesí Josep Maria Boixareu.

Edicions locals