El CBG, camí de la salvació a EBA per la via ràpida

Suma quatre victòries i dues derrotes en els sis primers partits de la lliga estatal

Esports

El CBG, camí de la salvació a EBA per la via ràpida
El CBG, camí de la salvació a EBA per la via ràpida | Xavier Solanas / SomGranollers

El sènior masculí del CBG Pisos.com va guanyar dissabte contra El Olivar (81-68) i s'ha situat al quart lloc del grup C2 de la Lliga EBA. L'equip dirigit per Toni Olivares està al quart lloc de la classificació després de sis jornades amb un balanç de quatre victòries i dues derrotes. Una dinàmica del tot sorprenent per un equip novell en la categoria i que es podria convertir en la revelació de la temporada. 

L'objectiu de l'equip és la salvació i evitar el play out, ara per ara va pel bon camí. "Volem sumar el més ràpid possible les 10 o 11 victòries, que creiem que ens donarà la salvació, sense patir", explica el tècnic Toni Olivares, que vol evitar, sobretot, el play out perquè "som un equip jove i podria ser una situació complicada". 

El pròxim duel dels vallesans serà a la pista de l'Esparreguera, que encadena sis derrotes. L'equip del Baix Llobregat ve de perdre contra el Barça B, per 80 a 57. "Sempre juguem contra qui deixa el Barça i això és un problema perquè el Barça guanya per 30 punts de marge, més o menys. Això vol dir que contra nosaltres volen refer-se d'aquesta derrota i, a més, som l'equip novell, així que confien en sumar una victòria", assenyala Olivares, que adverteix la baixa de Carles Homs. 

Edicions locals