El gegant asiàtic de comerç electrònic AliExpress obre botiga física a Granollers

L'establiment, que ha obert aquest divendres, està situat a la plaça Maluquer i Salvador

Economia

El nou establiment, a la plaça Maluquer i Salvador
El nou establiment, a la plaça Maluquer i Salvador

AliExpress, el marketplace del Grup Alibaba, ha obert aquest divendres un punt de venda físic a la plaça Maluquer de Granollers. Amb aquesta obertura, aquest gegant comercial xinès impulsa la seva presència offline a l'Estat, on ja compta amb vuit botigues, quatre de les quals a Catalunya. A l'establiment, d'uns 200 metres quadrats, s'hi pot trobar una gran diversitat d'articles adaptada per a tota mena de públics.

AliExpress és una plataforma global de venda online que permet als consumidors d'arreu del món comprar directament a fabricants i distribuïdors, sobretot de la Xina, i que pretén ser una plataforma perquè venedors d'arreu també puguin vendre tant a escala local com internacional.

Els darrers anys, AliExpress ha posat el focus a l'Estat, ja que és un dels països del món on més creix el comerç electrònic –un 36% l'any 2020–, només darrere de l'Argentina i Singapur.

Aquest gegant asiàtic del comerç electrònic, expert en grans promocions internacionals, sol oferir grans descomptes i una política de preus més baixos que altres competidors, com Amazon, i que oscil·len entre el 5% i el 8% segons els articles i les categories.

Edicions locals