L'esperit de Nadal ja ha arribat a Xocolates Granollers

Per segon any consecutiu, l'establiment ha tornat a crear un calendari d'advent per aquestes festes

Cultura, Societat

El moment en què els patges gregorins han descobert la portada del calendari d'advent
El moment en què els patges gregorins han descobert la portada del calendari d'advent | C. R.

Des d'avui dissabte ja es pot adquirir a la botiga de Xocolates Granollers el nou calendari d’advent que han creat per endolcir Nadal. Per segon any consecutiu el mestre xocolater Joan Bonet ha volgut incorporar aquest element tradicional. “L’any passat va tenir molt bona acollida i la veritat és que teníem ganes de repetir. És el nostre ADN: treballar amb la ciutat, amb la seva història i amb coses que hi passen. Trobar una comunicació amb els veïns i amb la gent de Granollers”, explica el pastisser.

Bonet ha comptat de nou amb la col·laboració de la il·lustradora i amiga Maria Ripol, autora del conte El desig de la pedra de l'Encant, qui confessa que “m’encanta treballar amb aquestes idees, perquè el Joan i la Marta sempre estan fent coses i és molt maco”.

Si l’any passat la dibuixant resident a la Garriga es va inspirar en la Porxada i va incorporar els seus personatges, en Màrius i la Gemma, aquesta vegada ha volgut recrear l’escenari del campament reial a Roca Umbert, on els infants lliuren les seves cartes al patge Gregori. “És un moment molt màgic, molt bonic i molt important per als nens”, opina Ripol. L’escena també inclou alguna picada d’ull a “certes entitats de la ciutat i a coses que passen durant els dies de Nadal”, afegeix Bonet.

La presentació pública s’ha fet aquesta tarda, davant de l’establiment i del mural de Ripol, envoltats de pares i mares amb els seus fills i amb la presència especial de dos patges gregorins que han estat obsequiats amb el calendari i han promès no obrir la primera finestra fins al dia 1 de desembre, tal com dicta la tradició.

Com a novetat, el calendari renova les figuretes de l’any passat i n’incorpora de noves. A més, la primera és especial i està dedicada al patge Gregori. També hi haurà l’opció de personalitzar-les, amb xocolata negra o blanca, en funció de les preferències del client.

El calendari d’advent es ven a un preu de 20 euros, i també s’ofereix l’opció d’optar pel de l’any passat. Tots dos models incorporen un codi QR que porta/enllaça amb el conte de Maria Ripol.

Des de Xocolates Granollers fan una crida perquè, quan el dia 1 de desembre s’obri la primera finestra, tothom publiqui una story a Instagram mencionant el compte @xocolatesgranollers. Entre tots els participants se sortejaran 10 barres de torrons.

Edicions locals