Primera victòria de Belén García en una cursa de resistència

La pilot vallesana guanya les 4 Hores de Paul Ricard amb l'equip francès Graff

Esports

Primera victòria de Belén García en una cursa de resistència
Primera victòria de Belén García en una cursa de resistència | Mediagé Comunicación

Belén García ha estrenat el seu palmarès en les curses de resistència després de guanyar les 4 Hores de Paul Ricard, de França, que era l'última prova puntuable del certamen Ultimate Cup. La pilot granollerina, veïna de l'Ametlla del Vallès, va compartir pilotatge de l'equip francès Graff amb Eric Trouillet i Sebastian Page.

La vallesana va signar un dels millors registres en els entrenaments, però finalment l'equip només va poder situar-se en la desena posició de la graella de sortida. Trouillet va ser l'encarregat d'agafar el volant a les primeres 30 voltes per situar a l'equip al primer lloc, posteriorment van agafar el cotxe Page i García, que va marcar el millor registre de la seva formació i es va quedar a tan sols una dècima del millor temps de la cursa.  "Estic molt satisfeta pel global del cap de setmana, crec que he estat bastant ràpida. El treball dels meus companys ha estat sempre molt positiu i hem sabut salvar els moments delicats, com va ser l'incident d'Eric en la classificació. Al final, em quedo amb el ritme mostrat en cursa i, per descomptat, amb la primera plaça final, que m'ha permès tancar el cap de setmana ben amunt", deia la pilot vallesana.  

Durant les pròximes setmanes, Belén García preveu comunicar la planificació esportiva de la temporada 2023, que podria incloure algunes curses de resistència als eu calendari.

Edicions locals