El CBG presenta 38 equips i més de 400 esportistes

El president del club, joan Nadal, renova com a màxim responsable de l'entitat pels pròxims quatre anys

Esports

El CBG presenta 38 equips i més de 400 esportistes
El CBG presenta 38 equips i més de 400 esportistes | CB Granollers

El Club Bàsquet Granollers ha superat la xifra rècord de 400 esportistes per a la temporada 2022-2023. El club va celebrar l'acte de presentació de la temporada amb un total de 38 equips, que suposa un increment de dos conjunts més respecte a la campanya passada. 

L'objectiu de l'entitat és formar esportistes i persones amb una filosofia que vol potenciar el planter. "La filosofia que tenim és aplicar un nivell d'exigència i competició alt per nodrir els primers equips masculí i femení amb jugadors i jugadores que hem format", assenyala el president del CBG, Joan Nadal, i recorda que el sènior masculí va guanyar la Copa Catalunya i va pujar a Lliga EBA "amb un equip ple de gent formada a la base". 

A més, Nadal explica que el club ha fet una aposta per sumar bons entrenadors a la base, com ara Manel Blanco i Óscar De Paula. "Són entrenadors que tenen prou currículum com per entrenar qualsevol sènior i estan en la nostra base. Si tenim millors entrenadors, tindrem millor planter", diu el president. 

Durant l'acte de presentació, el club va tenir una menció com és habitual per als jugadors que celebren 10 anys a l'entitat. Com a distinció especial es va fer un reconeixement a Jordi Farrando, que ha complert 20 anys al club, i a Cris Conejos, que ha hagut de deixar el sènior femení després de 4 anys per una lesió, tot i que segueix com a tècnica de la base. 

Renova quatre anys més

Joan Nadal, de 59 anys, va renovar a l'estiu com a president del CBG quatre temporades més després que es presentés només la seva candidatura a les eleccions. El mandatari es manté com a màxim responsable del club des del 2009. Des d'aleshores el club ha doblat el nombre d'equips i els equips absoluts han aconseguit divisions de prestigi amb el masculí a la Lliga EBA i el femení a la Copa Catalunya. "Volem donar continuïtat al nostre projecte perquè creiem que estem en un nivell d'excel·lència que ens agrada i deixar-ho podria haver suposat desaprofitar aquest bon moment. Venim de celebrar els 90 anys del club i un ascens històric a la Lliga EBA. Crec que hem posat de moda el bàsquet, novament, a Granollers", explica Joan Nadal, que afronta amb il·lusió els pròxims quatre anys del nou mandat. 

Edicions locals