La matinada de dissabte a diumenge es tallarà el carrer Francesc Ribas per instal·lar la canonada d'aigua

Les obres per al nou conducte sota la via del tren s'han de fer de nit per no afectar la circulació de trens

Societat

Treballs preparatoris per a la instal·lació de la nova canonada al carrer Francesc Ribas de Granollers
Treballs preparatoris per a la instal·lació de la nova canonada al carrer Francesc Ribas de Granollers | Ajuntament de Granollers

Amb motiu de les obres d’instal·lació d’una nova canonada d’aigua al carrer Francesc Ribas, aquest cap de setmana i el següent es duran a terme diferents treballs en el tram que passa pel pont sobre la via de tren. Per petició d’Adif, els treballs s’hauran de fer en horari nocturn, la matinada de dissabte a diumenge, per no afectar la circulació dels trens, ja que caldrà aturar la tensió elèctrica de la catenària.

Per poder dur a terme la instal·lació de la canonada, des de mitjanit fins a les 5 de la matinada, caldrà posar en funcionament un grup electrogen per poder subministrar corrent elèctric i il·luminació a la zona de treball i al camió grua en servei. Puntualment, es farà ús de broques i serres radials que poden fer soroll i provocar molèsties al veïnat més proper a la zona, a qui s’ha informat prèviament.

Pel que fa a les afectacions de mobilitat, també des de les 00 h i fins a les 5 h es tallarà el carrer Francesc Ribas, en sentit de baixada, després de la rotonda i fins abans del pont, fent desviar els vehicles cap al passeig de la Muntanya.

La nova canonada, de 30 cm de diàmetre i 170 metres de longitud, contribueix a millorar i garantir el servei en cas que es produeixi alguna incidència en la xarxa subministrament d’aigua potable. Les obres van començar el 24 d’octubre i és previst que acabin a finals d’any.

Edicions locals