El xocolater granollerí David Pallàs participarà dilluns a 'Masterchef Celebrities'

El xef i pastisser proposarà un repte "increïblement tècnic" als famosos que participen en el concurs

Societat

David Pallàs, col·laborador habitual del programa, té un centre de formació a Granollers
David Pallàs, col·laborador habitual del programa, té un centre de formació a Granollers

El pastisser i mestre xocolater David Pallàs participarà dilluns a la semifinal del programa Masterchef, on proposarà un repte "increïblement tècnic" als semifinalistes de l'edició Celebrity del reality xou més vist de la televisió. Serà l'elaboració d'una cúpula, transparent i delicada d'isomalt (un tipus de sucre) i un entrement, una rosa esculpida a mà. "El programa de dilluns és ple de sorpreses i ningú no quedarà defraudat", diu Pallàs.

El mestre xocolater, amb un centre de formació al carrer Barcelona, 80, de Granollers, serà a la prova d'eliminació de la semifinal que disputaran quatre de les celebrities que han arribat fins a aquest penúltim programa. Després d'aquesta prova es decidirà quins quatre famosos arribaran a la final.

Pallàs acumula més de 30 anys d'experiència, ja que va començar a 16 anys a la fàbrica de bombons Santa Oliva, i es va consolidar les ordres d'Antonio Escribà, famós mestre xocolater de Barcelona. Tot plegat ha fet que Pallàs hagi tingut un recorregut reconegut i premiat. El 1999 va ser campió absolut del Gran Prix International du Chocolat, actualment conegut com a World Chocolate Masters, i el 2002 va ser finalista i guanyador, el 2007, de la Copa d'Espanya de Pastisseria a la categoria xocolata i bombons.

Edicions locals