Laura Terradas guanya el Duatló de Girona

Era la seva primera participació enguany en una prova del circuit català

Esports

Laura Terradas guanya el Duatló de Girona
Laura Terradas guanya el Duatló de Girona | CTG

Laura Terradas, del Club Triatló Granollers, va guanyar el Duatló de muntanya de Girona, que va tenir lloc diumenge. La granollerina debutava en la tercera prova del calendari català i va ser la gran dominadora de la prova gironina. 

Terradas va imposar-se en el traçat més tècnic del circuit català, amb xones de màxima dificultat i farcit de corriols. La granollerina va completar el circuit amb un temps d'1 hora, 49 minuts i 33 segons, amb un marge de gairebé dos minuts amb la segona, Aina Picas (Bonavista-Collbaix) i 11 minuts amb la tercera, Leslie Rekow (CC Banyoles). 

Pel que fa a l'equip masculí del Club Triatló, va acabar en la classificació general en la vuitena posició, la mateixa que la setmana passada a Cornellà, i s'allunya del descens i ara lluita per situar-se entre els cinc millors classificats de la Divisió d'Honor Catalana. En la classificació individual, destaquen David Malagón, quart en màster; Santi Ribot, vuitè en màster; i Oriol Forns, 13è en absolut. 

La pròxima cursa del calendari català serà diumenge a Porqueres, al Pla de l'Estany. 

Jornada de portes obertes

El Club Triatló Granollers organitzarà divendres una jornada de portes obertes al club. l'activitat tindrà lloc a la sala polivalent del pavelló El Tub, a les 19.30 h. l'objectiu d'aquesta trobada és oferir informació a les persones. 

Edicions locals