El CNG defensarà el lideratge contra el favorit, el Sant Feliu

El sènior masculí encadena quatre victòries i dissabte tancarà la primera volta de la primera fase

Esports

El CNG defensarà el lideratge contra el favorit, el Sant Feliu
El CNG defensarà el lideratge contra el favorit, el Sant Feliu | CNG

El sènior masculí del CNG ha encadenat quatre victòries i travessa el millor moment de la temporada. L'equip dirigit per Ramon Rosell només va perdre en la primera jornada i des d'aleshores ha sumat triomfs que li permeten situar-se al primer lloc amb nou punts, un més que el segon, el CN Sant Feliu. "La victòria contra el Brains per penals va ser un punt d'inflexió, des d'aleshores hem guanyat amb amplis resultats, que potser són una mica enganyosos", explica l'entrenador del CNG, Ramon Rosell. 

Precisament, el pròxim rival del CNG serà a la piscina del Sant Feliu amb la lluita pel lideratge. L'equip del Baix Llobregat es mostra intractable amb quatre victòries en quatre partits i és, teòricament, el rival a batre i que ha planificat una plantilla per pujar a la Divisió d'Honor. Aquesta temporada els vallesans ja es van veure les cares contra els de Sant Feliu a la semifinal de la Copa Catalunya, que van perdre en l'anada per 5 a 11 i la tornada per 15 a 6. "Nosaltres vam perdre la semifinal amb un equip que li van faltar fins a tres possibles titulars, així que ja no serà el mateix partit. A més, nosaltres estem ara en una dinàmica molt positiva", explica Rosell, que assenyala que el Sant Feliu "segueix estant un punt per sobre nostre i és el rival a batre". 

En l'últim partit, el CNG va golejar contra el Molins de Rei, 7 a 11, i el Sant Feliu va descansar. 

Entrenaments al CNG

El duel a Sant Feliu serà l'últim de la primera volta del CNG perquè en la següent jornada té descans. Així, el sènior masculí haurà afrontat la meitat de la primera fase jugant com a visitant i que en la segona part del campionat jugarà com a local perquè des d'aquest dilluns ja entrenen en la piscina exterior del club, que finalment s'ha obert després d'unes setmanes tancada. 

Objectiu: passar segona fase

El CNG busca passar a la segona fase de la Primera Divisió espanyola per seguir optant a l'ascens de categoria. Per aconseguir-ho, necessita acabar entre els quatre primers classificats del grup A de la primera fase. Després de cinc jornades, el CNG té un marge de tres punts amb el cinquè classificat, el CN Helios. 

Edicions locals