Uns 300 inscrits a la cursa CNG4Camins

La quarta edició del trail serà solidària amb la Fundació El Xiprer

Esports

| CNG

La quarta edició de la cursa de muntanya CNG4Camins espera uns 300 participants, tenint en compte el ritme d'inscripcions. La prova atlètica, que organitza el CNG, se celebrarà diumenge per camins i corriols des de Granollers, passant per la Roca i Vilanova del Vallès. 

Entre els atletes destacats, hi ha confirmada la presència del vallesà Albert Soley, subcampió a l’Spartan European Championship; Albert Garcia, subcampió de la Copa Catalana de Curses per Muntanya 2019, i Jordi Relats, guanyador de les edicions 2019 i 2021 de la CNG4Camins. Pel que fa a les dones, destaquen Jenny Arasil, guanyadora de La Hivernal; Núria Hospital, tercera al Campionat de Catalunya 2022 de Curses per Muntanya, i Clàudia Bosch, tercera a la Gorbeiasuzien Skyrace.

La sortida i arribada serà al pavelló de Can Bassa, a les 10.30 h, i constarà de dos recorreguts, el llarg de 14 quilòmetres i el curt, de 6. Enguany, com a novetat, també se celebraran les curses infantils que s'organitzaran a partir de les 9.30 h. L'organització ha reservat unes desenes de dorsals per vendre el mateix dia de la cursa.

Solidaris amb El Xiprer

La cursa serà solidària i enguany recaptarà diners per a la Fundació El Xiprer, que va néixer com a projecte l’any 1997 i es va constituir com a fundació el 2015. Els beneficis es destinaran, concretament, a un projecte social i d’integració, que estarà vinculat amb el món de l’esport.  

Edicions locals