El CNG recull tres medalles a l'estatal de natació artística infantil i júnior

La delegació del club granollerí guanya una medalla de plata i dues de bronze

Esports

El CNG recull tres medalles a l'estatal de natació artística infantil i júnior
El CNG recull tres medalles a l'estatal de natació artística infantil i júnior | CNG

Lles nedadores del Club Natació Granollers han sumat tres medalles al Campionat d’Espanya de figures Infantil i rutines Júnior, que va tenir lloc el passat cap de setmana a Madrid. Les vallesanes van poder pujar fins a tres ocasions al podi amb dos bronzes i una plata.

Amb un equip molt jove, de primer any, les júniors del Club van poder fer-se un lloc al podi amb un equip tècnic que els va permetre recollir el bronze en una prova on prenien part 21 equips, entre els quals, el Kallipolis, va ser primer, i el Retiro, segon. Al solo tècnic, amb la participació de 30 nedadores, Valeria Parra va defensar un exercici molt elegant amb el que es va proclamar subcampiona d’Espanya, per sota del Retiro i per davant del Kallipolis. Als duets, Aitana Navarro i Èrica Bosch es van quedar a tocar de la medalla, amb la quarta posició; mentre que la parella integrada per Carla Lorenzo i Irene Garrido, es va classificar, en 6è lloc, d’entre la participació de 30 duets.

Pel que fa a les infantils, que van competir en figures, Carla Roiz va fer-se amb la medalla de bronze. Destacar, tanmateix, la 8a posició de Jana Francisco, d’entre un total de 194 nedadores.

Quatre nedadores amb l'equip espanyol

Durant l'estatal es van realitzar les proves de selecció per a participar en la primera concentració de l’equip espanyol infantil a Buitrago de Lozoya (Madrid), de l’1 al 5 de desembre, on Carla Roiz ha estat convocada; mentre que per a la concentració júnior, a Valladolid del 4 al 9 de desembre, han estat seleccionades Valeria Parra, Irene Garrido i Carla Lorenzo.

Aprofitant, endemés, aquest esdeveniment esportiu de caire estatal, la Real Federació Espanyola de Natación (RFEN) va lliurar les medalles extraordinàries al mèrit esportiu de la passada temporada a les medallistes del CNG que van participar als Campionats del Món i Europa Júnior i Infantil. Per aquest motiu, es va reconèixer les júniors Valeria Parra, Regina Casino i Irene Garrido, i a les infantils Èrica Bosch, Aitana Navarro, Saioa Nogales i Carla Lorenzo.
 

Edicions locals