L'Ajuntament pagarà 244.101 euros al CNG per despeses de manteniment de les instal·lacions

Una clàusula del contracte de concessió de la gestió determina el pagament al 50% però en els darrers anys se n'havia fet càrrec el club

Societat

El ple de l'Ajuntament de Granollers va estimar parcialment la petició del CNG, com a concessionari de les piscines municipals, del pagament del 50% de part de les despeses de manteniment de les instal·lacions. Així, l'Ajuntament aportarà 244.101 euros que el CNG li ha reclamat per cofinançar el cost de les despeses de manteniment no habitual –per exemple, l'arranjament de calderes o intervencions importants en piscines– dels darrers 4 anys.

La petició s'ha fet d'acord amb una clàusula del contracte de concessió que, fins ara, segons ha explicat el regidor d'Esports, Álvaro Ferrer, el club no havia reclamat.

D'altra banda, ha apuntat que abans de finals d'any estarà enllestida l'auditoria que el consistori va encarregar a l'estiu, després de la intervenció parcial de la concessió. El regidor de Junts Àlex Sastre feia notar que les aportacions municipals des de la crisi de subministrament de gas al CNG ja volten els 700.000 euros.

Edicions locals