Antonio Rama: 'Ho hem tingut a prop, però no ha pogut ser'

Derrota ajustada del Fraikin a la pista del Nexe, líder i invicte del grup C de la Lliga Europea

Esports

Antonio Rama: 'Ho hem tingut a prop, però no ha pogut ser'
Antonio Rama: 'Ho hem tingut a prop, però no ha pogut ser' | BMG

Tot i allunyar-se del lideratge del grup C, el Fraikin va oferir bones sensacions a la complicada pista del Nexe (39-36). "Nexe és una pista extremadament complicada. Tot i això, ho hem tingut a prop, però no ha pogut ser", deia en acabar el duel el tècnic del Fraikin, Antonio Rama, que espera amb ganes el partit de dimarts al Palau: "tenim moltes ganes d'intentar retornar-li".  

El pròxim duel serà el primer partit de la segona volta i s'activarà el compte enrere pels vuitens de final, que és la fita desitjada de la plantilla. "Ha estat un partit que se'ns ha posat complicat,  tot i que l'hem pogut tenir... però entre accions puntuals, errades, alguns llançaments... hem tingut opcions d'empatar el partit més d'una vegada, però al final arribes amb molt poca força i si tornen a marxar a l'electrònic, és molt complicat", assenyalava Rama, que admetia que anar a remolc ha estat una llosa: "Està clar que quan vas guanyant, jugues més tranquil. Si vas perdent i vols guanyar, has d'arriscar més, córrer més... i tot es fa molt més precipitat". 

Per la seva part, Pol Valera, es va mostrar "molt content de l'equip perquè portem molts partits a sobre i al final, crec, que això es nota. Lluitem fins al final i aquest camp és un dels més complicats d'Europa, és un altre infern com que tenim ara nosaltres al Palau. Hem lluitat fins al final, el marcador ha estat per a ells; però els esperem a casa perquè tindrem les nostres opcions". 

Edicions locals