El CTTG absolut il·lusiona i se situa en llocs d'ascens

El club celebra un torneig escolar i preveu un campionat social el 15 de desembre

Esports

El CTTG absolut il·lusiona i se situa en llocs d'ascens
El CTTG absolut il·lusiona i se situa en llocs d'ascens | CTTG

El sènior masculí A del Club Tennis Taula Granollers, que milita a la Tercera Territorial de Barcelona, està complint amb l'objectiu de la temporada, que és lluitar per l'ascens. L'equip es va quedar a les portes de l'ascens la campanya passada i enguany ha començat la lliga amb una bona dinàmica: amb cinc victòries en sis jornades. 

El CTTG ocupa el segon lloc, amb deu punts, que suposa situar-se en llocs d'ascens. "Els dos primers pujaran de categoria i aquesta és la nostra finalitat. Confiem poder fer-ho perquè ja l'any passat vam estar a punt. Aquesta temporada tenim més experiència i els jugadors estan tenint un molt bon rendiment", assenyala el president, David Selva.

De les sis jornades disputades, tan sols van perdre contra el Premià de Mar, per 4 a 2. Aquesta passada jornada l'equip va descansar i no jugarà fins al pròxim 18 de desembre contra el Badalona, que se situa a la part baixa de la classificació. "Creiem que al gener es perfilarà millor el grup i es decidirà tot. Tenim molta il·lusió i creiem que el club es mereix una categoria superior", diu Selva. 

Dos tornejos socials

El passat dijous, el club va organitzar un nou campionat escolar amb més d'una desena de participants, que va quedar campió Marc Valera; subcampió, Aleix Bernabéu; i tercer, Hugo Sánchez. A més, el pròxim dijous 15 de desembre celebrarà el Torneig Social de Nadal, amb una vintena d'esportistes del club. 

L'entitat suma ja tres anys en funcionament i frega la cinquantena d'esportistes.  

Edicions locals