La campanya solidària de Gran Centre, per a la secció en cadira de rodes dels Spartans

Entre altres activitats, l'associació de comerciants promou un concurs d'Instagram i instal·larà un tió gegant a la Porxada el 17 i 18 de desembre

Economia

La presentació de la campanya, dissabte
La presentació de la campanya, dissabte

Per Nadal, cada ovella al seu corral, i queda't al comerç local. Aquest és el lema que, des de fa alguns anys, il·lustra l'esperit nadalenc de Gran Centre, que és posar en valor la diversitat i la qualitat del comerç que hi ha a la ciutat. I aquest any, un cop més, l'associació de comerciants promou una nova campanya solidària amb una entitat de Granollers, a la qual destinarà una part dels diners recaptats amb les compres fetes als comerços adherits mitjançant la targeta de l'entitat.

Aquest any, els diners es destinaran a la secció en cadira de rodes del Club de Rugbi Spartans, amb l'objectiu de donar visibilitat i dotar de recursos aquest esport inclusiu, per exemple amb l'adquisició de noves cadires de rodes per tal que noves persones puguin practicar aquest esport, ja que cada cadira adaptada té un cost superior a 5.000 euros. Per presentar la campanya, Gran Centre va muntar una parada dissabte al matí a la plaça Maluquer, en què va desgranar les característiques de la col·laboració.

Entre les activitats organitzades per l'entitat per aquestes festes hi ha la conferència Els 7 tresors. Més enllà de la ment, a càrrec de Jenny Moix, dijous 15 de desembre (20 h) a la Sala Tarafa. També tornarà el tió solidari gegant, instal·lat a la Porxada, que es podrà fer cagar el dissabte 17 i el diumenge 18 de desembre d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. El menjar que es doni al tió servirà per omplir el rebost d'El Xiprer.

També hi haurà el tradicional taller de llufes, en què els més petits podran pintar, retallar i enganxar una llufa pel Dia dels Innocents –28 de desembre, d'11 a 14 h i de 18 a 20 h a la Porxada–, i el contacontes solidari –el 30 de desembre de 17.30 a 20 h a la plaça Maluquer–, que en col·laboració amb l'Editorial Alpina inclourà un assaig per a les campanades de Cap d'Any (19.30 h).

Concurs d'Instagram

Com els darrers anys, Gran Centre repetirà el concurs de Nadal d'Instagram. Per participar-hi i poder guanyar un dels premis que ofereix l'associació, n'hi ha prou amb penjar una foto amb l'etiqueta #nadalgranollers i seguir el compte @grancentregranollers. El concurs estarà obert del 5 de desembre al 6 de gener. Finalment, l'associació també sortejarà una moto elèctrica. Per cada compra que es faci en un dels comerços associats es podrà omplir una butlleta i dipositar-la a les urnes corresponents. El sorteig estarà obert del 13 de desembre al 5 de gener.

Edicions locals