Històrica primera volta del Fraikin a la lliga Asobal

S'imposa contra el Recoletas Atlético Valladolid, suma la vuitena victòria seguida i arriba a l'equador amb la xifra rècord de 26 punts

Esports

Històrica primera volta del Fraikin a la lliga Asobal
Històrica primera volta del Fraikin a la lliga Asobal | Julián Vázquez / BMG

El Fraikin ha signat una primera volta de la lliga Asobal històrica amb un total de 26 punts, amb un balanç de 13 victòries i 2 derrotes. L'equip dirigit per Antonio Rama va guanyar dissabte contra el Recoletas Atlético Valladolid (29-26) i va aconseguir arribar a l'equador de la lliga amb una  puntuació mai vista al Palau d'Esports, de rècord.

El triomf a casa va suposar la vuitena seguida de la lliga Asobal i, a més, en 15 jornades tan sols n'havia perdut dos partits a les complicades pistes del Barça (37-26), que és líder amb 30 punts; i l'Ademar de Lleó (43-32), que és quart amb 18 punts. El Fraikin supera el seu propi rècord de 24 punts en una primera volta, que habia aconseguit dues vegades: el 1993-1994, quan l'Asobal es dividia en dos grups i el BMG liderava l'agrupació A; i la 2020-2011, quan era tercer i mantenia el pols amb Barça (30 punts) i Ciudad Real (28).

La temporada del Fraikin va pel camí d'emmarcar-se i aquest cap de setmana a Màlaga podria celebrar el primer triomf de la temporada amb la nova Supercopa Ibèrica. La lliga s'atura fins al 4 de febrer -per la disputa del Mundial del 12 al 29 de gener- i abans d'acabar l'any el Fraikin jugarà dimarts un últim partit de la Lliga Europea al Palau contra el Nexe. A tot això, el Fraikin ha aconseguit el bitllet per disputar la final a quatre de la Copa Asobal.

Edicions locals